Shaping a Baguette
How to Shape a Baguette
This is a series showing the process of shaping baguettes. I’ve developed this technique by putting integrating Julia Child’s shaping method with my methods. The dough is 62.5% hydration with 11 ounces / 310 grams of whole wheat bread flour and 21 ounces / 600 grams of white bread flour. Here’s the dough after first rise.
تشكيل الرغيف الفرنسي
كيفية تشكيل الرغيف الفرنسي
هذi سلسلة تظهر عملية تشكيل باكيت. لقد قمت بتطوير هذه التقنية من خلال وضع طريقة دمج جوليا االصغار مع تشكيل لأساليب بلدي. العجين والماء 62.5 ٪ مع 11 أوقية / 310 غراما من دقيق القمح بأكملها الخبز وأوقية 21 / 600 غراما من دقيق الخبز الأبيض. هنا العجين بعد صعود الأولى.
All divided, about 14 ounces / 400 grams each.
كل تقسيم، على بعد حوالى 14 أوقية / 400 جرام لكل منهما.
The first ball, rolled out and flattened.
الكرة الأولى ، وخرجت بالطاولة
The dough is then folded over and sealed. Note the seam. The seam should be sealed. This one isn’t sealed very well, but this is just the first iteration.
ثم يتم طي العجين وتوريقه علي شكر اصطواني. تدكر الشكل. وينبغي أن تكون الشكل مطابق لكل العجين. ليس هذا واحد مشكل بشكل جيد للغاية، ولكن هذا هو مجرد تكرار الأولى.
The first portion after being rolled a bit.
الجزء الأول بعد أن تدحرجت قليلا.
The first one moved back, second one flattened a second time and the third one flattened for the first time.
علي الطاولة ثانية واحدة أول واحده تنتقل للوراء إلى الوراء ، للمرة الثانية والثالثة علي الطاولة لأول مرة وهكدا ....... نستمر.
After folding over and sealing.
بعد أكثر من للطي والختم
Continuing the process. The doughs are about 13 inches / 33 cm here.
مواصلة العملية. عجائن وحوالي 13 بوصة / 33 سم هنا.
All four fully shaped and ready for final rise en couche.
كل أربعة اشكال كاملة وجاهزه للصعود النهائي الي الفرن
The first loaf in.
شكل اول رغيف
All four rising. This process leaves a fine film of flour all over the area.
تلف الارغفة في الطحين من كل النواحي
Finished baking. 30 minutes at 440 F / 225 C with steam. George Greenstein Challah in foreground.
الانتهاء من الخبز. 30 دقيقة في 440 F / 225 مئوية مع البخار. جورج Greenstein Challah في المقدمة.
Another view.
شكل اخر
ارجو ان تنال اعجابكم واعتدر ادا كان في غلط بالترجمة